Minnesljus.se - En minnessida för att hedra och bevara minnet av våra nära och kära

Hem

Hitta en minnessida

Skapa en minnessida

Vanliga frågor & svar

Kontakt

Vanliga frågor och svar

Vem driver Minnesljus.se?

Minnesljus.se drivs av Theodor Storm. Jag är en egenföretagare i IT-branschen med över 10 års erfarenhet av webbutveckling. Jag driver sedan flera år tillbaks webbtjänster i egen regi.

Varför kostar minnesljusen pengar?

Minnesljus.se finansieras av de minnesljus som kan tändas på minnessidorna. Ett minnesljus kostar 15:- att tända. SMS används som betalningsform, via betal-SMS-operatören Mosms. Det finns flera skäl till detta:

Hur länge finns minnessidorna kvar?

Minnessidor raderas aldrig, så länge de inte bryter mot tjänstens användarvillkor (dvs innehåller material som bedöms vara olagligt eller på annat sätt olämpligt för publicering på Minnesljus.se).

Kan man lita på att den här tjänsten finns kvar om 25 år?

Jag driver den här tjänsten i förhoppning om att den ska användas och uppskattas. Den är liten i jämförelse med andra kommersiella tjänster jag driver, och har inte samma vinstsyfte. Den här tjänsten skapade jag för att jag ville och kunde, utan att behöva ta hänsyn till aktieägares vinstintressen eller att försöka locka hit så många besökare som möjligt för annonsörers skull - saker som stora mediakoncerner alltid måste sätta i första rummet.

Tjänsten kommer därför finnas kvar så länge den efterfrågas och används, inte beroende på om jag tjänar tillräckligt mycket pengar på den. Om jag av en eller annan anledning inte skulle kunna driva den vidare i framtiden så kommer det alltid finnas andra seriösa aktörer som är intresserade av att fortsätta driva uppskattade webbtjänster.

Det går dock inte att garantera att någon webbtjänst finns kvar för evigt, eftersom det är omöjligt att säga hur Internet ser ut om 25 år.

© 2019 Tstorm Technologies