Minnesljus.se - En minnessida för att hedra och bevara minnet av våra nära och kära

Pontus

Minnesblogg

Bilder

Tänd ett ljus

3 långa månader utan dig!

I dag är det den 4/9-2010

Tänkte skriva ett par rader igår min älskling,men klarade inte av det!Igår va de 3 månader sen du kom till värden & togs ifrån mig/Oss:(Mamma har mått extra dåligt nu i flera dagar för de går inte en dag utan att ja tänker på dig & dessa dagar har ja fått gått igenom väldigt mycket både i mina tankar & mitt hjärta!Mamma saknar dig så otroligt mycket & ja önskar inge hellre än att du vore hos mig:(Sover me din nalle varje natt & känner därmed en trygghet ifrån dig samtidigt som ja känner stor sorg!

Förlåt gubben min att ja inte varit till din grav sen vi flyttade men dina syskon har varit sjuka & de har varit jätte mycket!Men du finns me mig i mitt hjärta dygnet runt.......Älskar dig mest i hela värden,mamma lovar att komma till din grav så snart ja kan!Kram/Mamma

-- lillamoa4@hotmail.com

Måndagen den 9 augusti 2010 19:50

Nu har de gått 4 v sen du lämnade mig/oss!De går inte en dag utan att du finns i mina tankar inte en dag utan att mitt hjärta värker för att ja saknar & älskar dig så mycket!Skulle göra va som helst för att få dig tillbaka i liv,den dan ja fick veta att ditt hjärta slutat slå den dan dog nånting inom mig en smärta som inte går att beskriva i ord en smärta ja aldrig känt förut som ja nu lever me dygnet runt!Nu e de 2 v sen ja va till din grav,hoppas att du förstår varför gubben min,mamma mår jätte dåligt över detta & ja lovar att mamma kommer snart gubben!Vi kommer snart!Älskar dig nu & föralltid hjärtat mitt........Saknar dig så mycket! Din/Mamma!

-- lillamoa4@hotmail.com

Lördagen den 24 juli 2010 19:58

Idag har det gått 3 veckor hjärtat mitt!Det går inte en dag/inte en sekund som du inte är med med mig i mitt hjärta & mina tankar!Det gör sååååå ont!Älskar & saknar dig sååååå mycket,önskar att du vore här hos oss som det var tänkt att det skulle bli,dina syskon vill att du är här & saknar & frågar varje dag!Många ggr sen du kom som jag tvingat mig själv att göra saker trots att det känns som att hjärtat ska brista i tusen bitar!Setat vid din grav & ställt mig frågan varför?önskat att du varit vid liv!Mamma kommer aldrig någonsin att glömma el sluta älska dig,du kommer alltid att vara med mig fast på ett annat vis!Det sägs att tiden läker alla sår men detta sår kommer ALDRIG att läkas.....Gör så ont! Mamma älskar dig mest i hela världen gubben min Din/Mamma!

-- lillamoa4@hotmail.com

3 långa veckor

Idag har det gått 3 veckor sedan du lämnade oss lilla gubben och saknaden är sååå stor.

Mamma har varit till din grav och planterat blommor och gjort jättefint.

Jag hoppas av allt att du har det bra lilla Pontus, Jag ska också gå till din grav men det är bara så jobbigt, vill inte du ska vara där utan här med oss.

Jag älskar dig gubben min kram din Pappa

 

 

-- lillamoa4@hotmail.com
© 2019 Tstorm Technologies. Ansvarig för denna minnessida är Michael Ludvigsson. Sidan skapades lördagen den 17 juli 2010.